Rusia akuzohet se po rrëmben civilët në Ukrainë

Rastet e rrëmbimit të dhunshëm të civilëve nga rusët në territoret e pushtuara të Ukrainës nuk kanë të ndalur.

Kështu i akuzon ushtria e Ukrainës, trupat ruse, ku theksohet se rrëmbimet po ndodhin në veçanti, në rajonin Starobilsk Luhansk.

Sipas njoftimit, ku trupat ruse organizojnë kërkime për qytetarët që mbështesin Ukrainën.

“Ata dërgohen në drejti të panjohur dhe nuk kthehen në familjet e tyre”, thuhet në njofitm.