Rritet prapë çmimi i naftës

Çmimi i naftës dhe benzinës është rritur në vendin tonë, ndërsa gazi nuk ka ndryshuar.

Tashmë nafta do të shitet 252 lekë për litër, 9 lekë më shumë, ndërsa benzina do të shitet 241 lekë për litër, 6 lekë më shumë.

Bordi i Transparencës në mbledhjen e sotme vendosi që çmimi i gazit të mos ndryshojë, dhe të vijojë shitja me 81 lekë për litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 5 Korrik ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

*Tibo News