Rriten pensionet nga 1 tetori

Indeksi i Çmimeve të Konsumit të shportës së mallrave dhe shërbimeve për pensionistët që llogaritet nga INSTAT do të bëhet në masën 8.6%. Pra nëse dikush merr pension aktual 20000 mijë lek i rritet me 20000×8.6%=1720. Çdo pensionisti i rritet … Continue reading Rriten pensionet nga 1 tetori