Rrëzohet kërkesa e PD-së për kandidatin e PS në Mallakastër

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve ka rrëzuar kërkesën e Partisë Demokratike për çregjistrimin e kandidatit të Partisë Socialiste Qerim Ismailaj për bashkinë e Mallakastrës.

Sipas PD-së, Qerim Ismailaj është subjekt i ligjit të dekriminalizimit.

Pasi KQZ regjistroi Ismailajn ishte Partia Demokratike zyrtare që bëri ankimim, duke kërkuar ç’rregjistrimin.

PD thotë se ai rezulton i dënuar me 6 muaj burg për falsifikim dokumentesh.

*Tibo News