Rrëzohet helikopteri në Kiev, 16 viktima, mes tyre ministri i brendshëm ukrainas

Të paktën 16 persona kanë humbur jetën pas rrëzimit të një helikopteri në periferi të Kievit. Shefi i Policisë Kombëtare Ihor Klymenko tha se nëntë nga të vdekurit ishin në bordin e avionit, i cili u rrëzua pranë një kopshti fëmijësh dhe një ndërtese banimi në periferinë lindore të Brovary. Ministri i Brendshëm ukrainas, zëvendësi i tij dhe një tjetër zyrtar ishin në mesin e 16 viktimave.

Dy nga të vrarët ishin fëmijë.  Sipas raporteve, 22 persona janë shtruar në spital duke përfshirë 10 fëmijë.