Rreth 20 mijë njerëz janë shtruar në spital në Turqi pas tërmetit

Të paktën 19,300 viktima të tërmetit janë nën trajtim në spitalet në Turqi, sipas Ministrisë së Shëndetësisë të Turqisë. 3,636 njerëz që janë në njësitë e kujdesit intensiv, njoftoi ministria të hënën.

Sipas ministrisë, të paktën 8,851 pacientë janë dashur të operohen dhe disa prej tyre tashmë janë të liruar.