Roobinhood sjell një kartë të re krediti

Robinhood rrit konkurrencën fintech me lëshimin e kartës së re të debitit

Robinhood publikon një kartë të re krediti duke ndezur konkurrencën me gjigantët fintech Chime dhe PayPal.

Me kartën e re të parave të gatshme, përdoruesit mund të zgjedhin të rrumbullakosin ndryshimin e tyre në dollarin më të afërt dhe ta investojnë atë në asetet e zgjedhjes së tyre.

Kompania, e njohur si një pioniere e tregtimit pa komision, gjithashtu do t’i shpërblejë përdoruesit e kësaj veçorie me një bonus javor.

Karta po ofrohet nga Robinhood Money. Aplikacione të tjera të financave të konsumatorit si Chime dhe Acorns Grow  gjithashtu lejon një veçori që përdoruesit të investojnë shuma të vogla parash dhe është veçanërisht tërheqës për konsumatorët më të rinj.

“Brezi i ri është primar nga kartat e debitit, kështu që ky është fokusi kryesor”, tha një zyrtar i kompanisë. Ai shtoi se kompania po përpiqej të përfitonte nga zhvendosja e konsumatorëve drejt kartave të debitit dhe shpenzimeve digjitale.

Karta e parave të gatshme do t’i lejojë klientët të mbajnë llogari të veçanta për investime dhe shpenzime, tha Robinhood.

Kompania me bazë në Kaliforni do t’u japë  klientëve mundësinë për të marrë pagesa deri në dy ditë përpara, nëpërmjet depozitimit të drejtpërdrejtë, një veçori e ofruar edhe nga gjigandi i pagesave digjitale PayPal.