Rita Ora koncert në Tiranë

Këngëtarja e famshme me origjinë shqiptare, Rita Ora, mbërriti një ditë më parë në Tiranë, ku u dekorua nga presidenti me titullin e lartë “Naim Frashëri”, për kontributin e dhënë në lartësimin e vlerave artistike dhe njerëzore përmes artit.

Rita Ora u takua edhe me kryebashiakun Erion Veliaj ndërsa pritet të mbajë një koncert falas në sheshin Skënderbej, që do të shërbejë për të përcjellë meszhe sensibilizues për shoqërinë shqiptare, për të respektuar më shumë gratë dhe vajzat, nisur nga ngjarja e fundit në Kosovë me abuzimin ndaj një të miture.

*Tibo News.