Rikthehet në Airbnb Shtëpia e Ëndrrave Barbie, ja si të rezervoni falas

Shtëpia e Barbie në Malibu është rikthyer në Airbnb. Me pamje nga oqeani, ajo mund të merret me qira falas dhe Keni do të jetë mikpritësi.

Për të festuar publikimin e shumëpritur të filmit të ri të Barbie, Ken bëhet mikpritës i Airbnb dhe fton dy mysafirë të qëndrojnë falas në vilën e famshme, e cila është sërish e disponueshme në platformë me një stil të rinovuar “Kendom”, ndërsa kukulla më e famshme në botë do të jetë e zënë me debutimin në film.

Nëse Barbie ka qenë gjithmonë protagoniste, Ken këtë verë restauroi një pjesë të Shtëpisë së ëndrrave të Malibu dhe duke e mobiluar atë me gjithçka që ai pëlqen. Por pavarësisht “ken-ergy”, është gjithmonë roza e famshme tronditëse e Barbie-t ajo që karakterizon shtëpinë.

E vendosur në Malibu, vila ka pamje panoramike të oqeanit, mjedis i përsosur për një sfond të kartolinave të stilit Ken! Personat e interesuar do të mund të dërgojnë një kërkesë rezervimi për dy qëndrime falas nga një natë secili, në datat 21 dhe 22 korrik 2023 për maksimum dy persona.

Brenda Malibu DreamHouse,  të ftuarit do të kenë mundësinë të jetojnë në Technicolor dhe të marrin pjesë në një xhiro në garderobën fantastike të Kenit ku mund të gjeni veshjen perfekte të plazhit;

Të vallëzoni në pistë ose në ajër të hapur për të nxjerrë në pah kaubojin në to, ndoshta edhe duke i kënduar kitarës së Kenit në perëndim të diellit; një sfidë “beach off” gjatë së cilës mund të pushoni në diell pranë pishinës së vilës.

Duke marrë në shtëpi një pjesë të Kendomit me grupin e tyre të patinave dhe dërrasave të sërfit Impala verdhë-rozë

Si të rezervoni?

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë një kërkesë rezervimi për dhomën e Kenit brenda Barbie’s Malibu DreamHouse duke filluar nga 17 korriku në orën 19 në këtë link.