Rezolutë në Parlamentin Europian për vendet e Ballkanit Perëndimor

Parlamenti Europian pritet që brenda pak ditësh të miratojë një draft-rezolutë për Ballkanin Perëndimor. Draft-rezoluta përcakton hapat që do të ndjekë Bashkimi Europian, por edhe vendet e rajonit për anëtarësimin.

Parlamenti Europian pritet të vendosë kushte të qarta ndaj Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut duke i kërkruar të intensifikojnë më tej përpjekjet në fushat kyçe të sundimit të ligjit. 

*Tibo News