Revista “People”: Patrick Dempsey, burri më seksi për vitin 2023

Aktori Patrick Dempsey është burri më seksi në botë për vitin 2023, sipas revistës prestigjioze People. Prej 2 dekadash pjesë e ekranit, është i bërë i dashur për publikun falë rolit të tij në serialin “Anatomia e Greit”. Patrick është vlerësuar në moshën 57-vjeçare, si burri më seksi në planet.

Edhe këtë lajm, me kurorën mbi kokë, Patrick e ka marrë si gjithnjë, me të qeshur dhe e ka kaluar me batutë. “Sigurisht që ma përkëdhel egon, është vlerësim i jashtëzakonshëm dhe patjetër që do të përkthehet në diçka pozitive, të paktën shpresoj”, tha ai për Revistën People, në kopertinën e së cilës shfaqet për numrin e muajit nëntor.

Patrick prej vitesh, veç kinemasë, angazhohet edhe në beteja kundër kancerit dhe mbështet pacientët e sëmurë, për të cilët ka ngritur edhe qendrën Dempsey.

Së fundmi, ka luajtur edhe në dramën “Ferrari” që shfaqet premierë në kinematë botërore për Krishtlindje.