Raporti i fundit i Bankës Botërore për vendet e Ballkanit Perëndimor, pesimist

Raporti i fundit i Bankës Botërore për vendet e Ballkanit Perëndimor paraqet rezultate të zymta për ekonominë.

Sipas raportit, nivelet e mirëqenies në Shqipëri do të bien me 4% për shkak të inflacionit të lartë.

Ndërsa varfëria do të rritet me 8.4% në vendin tonë.

Me fjalë të tjera, i varfëri do të bëhet më i varfër dhe shtresa e mesme do të vazhdojë të rrëshqasë përditë e më shumë drejt varfërisë.

*Tibo News