Rama uron festën e 8 Marsit

Kryeministri Edi Rama ka uruar këtë mëngjes të gjitha nënat, gratë dhe vajzat për festën e 8 Marsit.

Rama shkruan se këtë vit nënat e papuna me tre ose më shumë fëmijë do të kenë sigurimet e paguara nga shteti.

*Tibo News