AlbanianEnglish

Rama prezanton paketën e krizës: Paga minimale 34 mijë lekë

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot paketën e dytë të rezistencës për përballimin e krizës. Kreu i qeverisë bëri me dije se me këtë ndërhyrje paga minimale nga 32 mijë lekë do të shkojë 34 mijë lekë. Rritje page do të ketë edhe për punonjësit e Administratës, Policisë së Shtetit dhe Burgjeve.

Rama tha gjithashtu se pensionet dhe ndihma ekonomike për personat me aftësi të kufizuara do të indeksohen për herë të dytë.

You don't have permission to register