Rama në Itali: Vizitë me plane e projekte konkrete

Ditën e djeshme u mblodh në Romë, Komunteti i Përbashkët Ekonomik, Itali-Shqipëri.

Rama ka ndarë në rrjetet sociale foto nga takimi i djeshëm, ku shprehet se ka qenë një vizitë me plane e projekte konkrete, për të thelluar marrëdhëniet dhe bashkëpunimin mes dy vendeve.

Njoftimi në Facebook:

MIRËMËNGJES 😊
dhe me fotoalbumin e një vizite me plane e projekte konkrete, në atmosferën e një mikpritjeje vëllazërore e të një vullneti mbresëlënës të palës italiane, për të thelluar raportin e miqësisë tradicionale, marrëdhëniet e partneritetit strategjik, si edhe të interesave të përbashkëta ekonomike, duke çliruar shumë më tepër nga potenciali i madh që ka bashkëpunimi mes dy vendeve tona, ju uroj një ditë të mbarë🇦🇱🙏🇮🇹