Rama: Hapen 30 qendra shëndetësore verore në zonat turistike bregdetare dhe malore

Kryeministri Edi Rama mëngjesin e kësaj të enjte ka dhënë lajmin e ngritjes së 30 qendrave shëndetësore verore në zonat turistike bregdetare dhe malore.

Rama në postimin e tij shkruan se qendrat e kujdesit shëndetësor do ti vijnë në ndihmë pushuesve dhe turistëve që do të të frekuentojnë Shqipërinë këtë sezon veror.

MIRËMËNGJES 

dhe me njoftimin se duke filluar nga sot, hapen 30 qendra shëndetësore verore në zonat turistike bregdetare dhe malore, për të garantuar kujdes shëndetësor cilësor për pushuesit dhe turistët që do të frekuentojnë Shqipërinë këtë sezon veror, ju uroj një ditë të mbarë”, shruan Rama.