“Rally Albania 2023”, Rama: Promovon traditën më të mirë me kulinarinë dhe mrekullinë e rivierës sonë

Kryeministri Rama ka publikuar disa foto nga “Rally Albania 2023”, edicioni i 19-të ku marrin pjesë 22 shtete.

Ky edicion promovon traditën tonë, kulinarinë dhe mrekullitë e rivierës sonë.

“Mirëmëngjesi, dhe me energjinë që përcjell Rally Albania 2023, në edicionin e tij të 19-të, me pjesëmarrjen e 22 shteteve duke i rënë qark e tërthorë Shqipërisë si promovim i traditës më të mirë, kulinarisë fantastike dhe mrekullisë së rivierës tonë, ju uroj ditë të mbarë”, shkruan Rama.