Quentin Tarantino i ka aq fiksim këmbët e grave sa ja çfarë ka bërë… një herë?

Quentin Tarantino dyshohet se dikur i ka paguar një gruaje 10,000 dollarë (8,000 £) për të lëpirë këmbët e saj në një klub striptizmi.

Regjisori është përfolur prej kohësh se ka një dashuri të veçantë për këmbët, dhe në vitin 2021 madje tha: “Ka shumë këmbë në shumë filma të regjisorëve të mirë”.

Por ky pretendim i fundit me të vërtetë habit, me një punonjës të klubit striptist që thotë se fituesi i Oskarit 60-vjeçar “i lëpiu fundet e këmbëve të një balerine derisa ato dukeshin si kumbulla të thata”.

Page Rad, një punonjës në Crazy Girls në Hollywood, nuk tha se kur ndodhi dhe zbuloi se ai kishte spiunuar Tarantinon në një nga dhomat VIP të lokalit.

Duke folur për një intervistë në vitin 2021, Tarantino u pyet: “Çfarë mendoni mbi njerëzit që mendojnë se ju keni diçka për këmbët?”

Tarantino u përgjigj: ‘Nuk e marr seriozisht. Ka shumë këmbë në shumë filma të mirë regjisorësh. Ashtu si, para meje, personi nga i cili përkufizohej fetishizmi i këmbës ishte Luis Buñuel, një regjisor tjetër filmi.’