Qendra e re tregtare në Moskë hapet pa markat perëndimore

Një qendër e re tregtare në Moskë është hapur pa shumë kompani perëndimore.

Kompanitë si McDonald’s dhe Adidas u tërhoqën nga Rusia pas fillimit të konfliktit në Ukrainë.

Një grup industrie pretendon se qendrat tregtare ruse kanë humbur rreth 30% të hyrjes që nga largimi i markave perëndimore, por pavarësisht kësaj, qendra tregtare beson se 15,000 njerëz në ditë mund ta vizitojnë pasi të jetë plotësisht funksionale.