Pyetja që duhet t’i bëni vetes përpara se të vendosni të ktheheni te ish-i

Kur mendojmë për ish-in, për çfarëdo arsyeje që jemi ndarë, ka raste kur na vjen një melankoli e ëmbël.

“Çfarë po bën?”, ” Çfarë po mendon ai? “, ” Si ndihet larg meje? ». Deri këtu është mirë, por ne nuk qëndrojmë gjithmonë atje. “A e lashë lehtë? “,” A ia vlente një shans i dytë? ».

Le të jemi të sinqertë dhe të shikojmë pak më larg nga këto mendime fatale. Nëse jeni në pikën ku po mendoni seriozisht të ktheheni te ish-i juaj, duhet të pranoni thellë se ky person do të jetë gjithmonë i njëjti. Ai do të jetë gjithmonë ai me të mirat dhe të këqijat e tij, ata që logjikisht ju bënë të ndaheni atëherë.

Nëse po mendoni të ktheheni tek ai, duhet të pranoni se e vetmja mënyrë për ta bërë atë të funksionojë është të mos prisni që të ndryshojë.

Sigurisht që mund t’ju bëjë të ktheheni, mund t’ju bëjë të besoni se do të ndryshojë gjithçka që ju shqetësoi, por ju i detyroheni vetes që të jeni më të zgjuar se kaq. Pra, pyetja që duhet t’i bëni vetes është: “A e dua vërtet ashtu siç është? “.

Nëse përgjigja është po, nuk keni asgjë për t’u frikësuar dhe është shumë e sigurt të ktheheni.