AlbanianEnglish

Putin zgjat kufizimet ndaj biznesmenëve perëndimorë

Sipërmarrësit perëndimorë në Rusi vazhdojnë të kenë nevojë për leje speciale nga qeveria për të shitur aksionet e tyre në kompani të mëdha. Kjo vlen mbi të gjitha për sektorin bankar dhe atë të energjisë. Një dekret i miratuar nga presidenti rus Vladimir Putin në gusht u zgjat me një vit të hënën dhe tani do të skadojë më 31 dhjetor 2023.

Pas luftës së nisur nga Rusia kundër Ukrainës, Perëndimi ka vendosur sanksione ndaj Moskës.

You don't have permission to register