AlbanianEnglish

Putin po përdor Bjellorusinë

Presidenti rus, Vladimir Putin mund të jetë duke komplotuar për të ringjallur sulmet ruse në Ukrainë, me një iniciativë të re nga Bjellorusia. Alexander Lukashenko, diktatori i Bjellorusisë, tha javën e kaluar se vendi i tij dhe Rusia do të formojnë një forcë të përbashkët kufitare kundër atyre që ai pretendonte se ishin kërcënime nga Ukraina dhe NATO.

You don't have permission to register