Putin nuk do të marrë pjesë në Samitin e Balit

Presidenti rus ka deklaruar se nuk do të marrë pjesë në samitin e G20-s që do të zhvillohet në datat 15 dhe 16 shkurt, që do të mbahet në Bali të Indonezisë.

Gjatë një konference për shtyp presidenti indonezian theksoi se gjatë bisedës së tij të fundit me presidentin rus ka kuptuar se ky i fundit nuk do të marrë pjesë në samit.