Punësimi në Gjermani si mami, Xhesi Meta tregon eksperiencën e saj

Pasi mbaroi studimet në Shqipëri Xhesi Meta ishte një nga të rinjtë shqiptarë që u larguan drejt Gjermanisë për të nisur punë në profesion si mami. Ajo rrëfen për dy vitet e saj të jetesës dhe si është pritur për të vënë në praktikë profesionin e saj.

Ajo ndjehet e vlerësuar për mundësinë që i ka ofruar shteti gjerman duke i ofruar mbështetjen për të qenë pjesë e ekipeve shëndetësore.

Të që nurit  në momentin më sublim të jetës dhe prindërve të rinj e ka bërë që të zgjedhë profesionin që e kishte ëndërruar prej kohësh.