Publikohet traileri më i ri i Pinokut

Filmi klasik i Disney-t i vitit 1940, rikthehet në kanalin Disney + më 8 shtator.

Realizimet nga Disney-t kanë evoluar dhe kanë marrë rrugën e përfshirjes dhe fëmijët mësojnë tema shumë të rëndësishme pikërisht përmes fëmijëve.

Megjithatë, për ata prej nesh që u rritëm me imazhe klasike të Disney-t, koreografi, muzikë ëndrrash dhe pak magji shtesë, jemi veçanërisht të kënaqur me versionin e veprimit të drejtpërdrejtë të Pinocchio-s.

Ne e kemi pritur për një kohë të gjatë.

Në rikthimin më 8 shtator, Tom Hanks është Gepetto, marangozi më i ëmbël që dëshiron të ketë një djalë.

Cynthia Erivo, Zana Blu plotëson dëshirën e tij dhe i jep jetë Pinocchios prej druri.