AlbanianEnglish

Publikohet lista e personave në kërkim në Vlorë dhe Tiranë

“Homeland justice” ka publikuar listën e personave të shpallur në kërkim nga policia e Vlorës dhe Tiranës. Në lista shfaqen emrat dhe të dhënat e personave në kërkim, një databazë kjo e policisë në dy qarqet e vendit.

Që prej vitit 2021 autoritetet shqiptare janë përballur me sulme kibernetike. Kryeministri Edi Rama deklaroi dy ditë më parë se sulmet kibernetike kanë qenë shumë agresive, por dëmet janë të lehta.

You don't have permission to register