Pseudonimet e brendshme të familjes mbretërore

Në jetën e përditshme është disi e lodhshme komunikimi me emrat e plotë, prandaj për gjithsecilin ekziston një pseudonim me të cilin i drejtohemi.

“Rregulli” i pashkruar s’kishte si të mungonte as te familja mbretërore.

Më poshtë do të njiheni me disa nga pseudonimet që përdorin me njëri-tjetrin anëtarët e familjes botërore.

 

Nofka e Nënës Mbretëreshë për Mbretëreshën Elizabeth II

Nëna e Mbretëreshës Elizabeth II dhe familja e saj e ngushtë e quanin me dashuri “Lilibet” kur ajo ishte fëmijë.

Princi Harry e ka vënë emrin e famshëm të vajzës së tij Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

 

Pseudonimi i Kate Middleton për Princin William

Dukesha e Kembrixhit është dëgjuar duke e quajtur burrin e saj “babe”.

Mesa duket mbretëria është njësoj si ne.

 

Pseudonimi i Princit William për Kate Middleton

Princi gjithashtu ka nofka të ëmbla për gruan e tij, përkatësisht “poppet” dhe “e dashur”.

 

Pseudonimi i Meghan Markle për Princin Harry

Gjatë një interviste me James Corden, Dukesha e Sussex-it e quajti burrin e saj “Haz”.

Ky është një pseudonim që Princi Harry ka konfirmuar.

 

Pseudonimi tjetër i Meghan Markle për Princin Harry

“Haz” mund të jetë një pseudonim i shkurtër, por Meghan Markle ka një pseudonim edhe më të shkurtër për të shoqin, thjesht “H”.

 

Pseudonimi i princit William për Mbretëreshën

Princi William e quan gjyshen e tij “gjyshe”, siç bëjnë shumë prej nesh me tonën.

 

Pseudonimi i Princeshës Diana për Princin William

Lady Di do ta quante djalin e saj dyvjeçar “Wombat”.

 

Pseudonimi i Princit Harry për Kate Middleton

Princi Harry e quan kunatën e tij “Cath” .

Kur dukesha u pyet për këtë, ajo nuk e konfirmoi apo e mohoi.

Ajo tha: “Nuk jam e sigurt, nuk jam aq e njohur me të, por do të përgjigjem për shumicën e gjërave.”

 

*Tibo News