Propozimi që Kamza t’i bashkohet Tiranës

Nuk janë vetëm demokratët që kërkojnë ndryshimin e hartës aktuale territoriale me 61 bashki për ta çuar në mbi 80.

Në komisionin e posaçëm të reformës administrative nënkryetari bashkisë së Tiranës Arbi Mazniku deklaroi se kjo reformë të ndryshojë kompozimin aktual të bashkisë më të madhe në vend, duke  i shtuar Tiranes Vorën edhe Kamzën.

Ndërsa demokratët synojnë që njësitë administrative Farkë dhe Baldushk t’i kthejnë në bashki.

*Tibo News