Propozim në klasën ku u takuan për herë të parë, para 10 vitesh

Peyton Wynn dhe Simon Jenkins u fejuan në qershor në të njëjtën klasë ku kishin përfunduar klasën e pestë.

 

Çifti u takua për herë të parë në klasën e pestë në një shkollë fillore në Alabama.

Për 10-vjetorin e çiftit, Jenkins planifikoi një propozim surprizë për Wynn.

Me ndihmën e mamasë së tij, ai i propozoi Wynn-it në të njëjtën klasë ku u takuan për herë të parë.

Peyton Wynn dhe Simon Jenkins ishin 11 vjeç kur u takuan për herë të parë në shkollën fillore Johnson në Pinson, Alabama.

Ata filluan të shoqëroheshin si miq para se të fillonin zyrtarisht lidhjen në klasën e gjashtë, tha Wynn për Insider.

Wynn dhe Jenkins u takuan në shkollën fillore Johnson në Pinson, Alabama. Peyton Wynn

 

“Nuk mund ta shpjegoj, por e dija se kishte diçka ndryshe tek ai në momentin që u takuam. Data jonë e parë zyrtare ishte kthimi në klasën e gjashtë, kemi qenë bashkë që atëherë” – tha ajo.

 

Wynn i tha Insajderit se ajo gjithmonë bënte shaka me Jenkins se ai kurrë nuk do të ishte në gjendje të bënte një propozim surprizë.

Ata kanë qenë bashkë aq gjatë sa ajo e di gjithmonë kur ai po fsheh diçka, tha ajo.

Ajo që Wynn nuk e dinte ishte se Jenkins dhe nëna e tij, Traci Thompson, kishin punuar tashmë për një plan propozimi në klasën e tyre, pasi Thompson e kishte sugjeruar atë tre muaj më parë.

 

“Kur hymë për herë të parë, u ndjeva shumë çuditshëm të kthehesha në vendin ku u rritëm dhe u takuam për herë të parë. Më dha flutura si të ishte hera e parë,” tha Wynn.

 

Nëna e Jenkin-it e kishte dekoruar klasën me një shenjë ndriçuese “Marry Me” dhe një pankartë ku shkruhej, “Ishe gjithmonë ti, Peyton + Simon”, kështu që Wynn e kuptoi menjëherë se po i propozonin.

Jenkins i tha Insajderit se ishte ideja e mamasë së tij që t’i propozonte Wynn pikërisht në vendin ku ishin takuar për herë të parë.

 

“Doja ta ktheja atje ku filloi gjithçka, ku për herë të parë rashë në dashuri me të”, tha ai.

Mësuesja e klasës së pestë të çiftit, Patti Hathorn, ishte gjithashtu e pranishme në fejesën e çiftit.

 

“Ishte një nder i madh që më kërkuan të isha e pranishme”, shkroi Hathorn.

 

 

Çifti i tha Insajderit se po shijojnë fejesën e tyre dhe tashmë kanë filluar të planifikojnë dasmën e tyre për vitin 2023.

 

*Tibo News