Prodhimi i armëve për Ukrainën: Kuleba u bën thirrje vendeve të NATO-s

Ministri i Punëve të Jashtme të Ukrainës Kuleba u bëri thirrje vendeve të NATO-s që të marrin vendime për nisjen e linjave të prodhimit dhe furnizimeve me armë në Ukrainë më shpejt.

“Ne e vlerësojmë atë që është bërë, por lufta vazhdon. Ne dëshmuam se mund ta mposhtim Rusinë, se mund të fitojmë së bashku për hir të gjithë hapësirës euroatlantike dhe botës”, tha ministri.

Kuleba theksoi se vendet perëndimore duhet të marrin vendime për armët, për nisjen e linjave të reja të prodhimit të armëve më shpejt dhe furnizimi i tyre duhet të bëhet më shpejt.