Prindërit më të mirë janë këto shenja të Horoskopit

Fëmijët janë të ndryshëm, njëri është i urtë preferon të lozë, dhe një tjetër qan më shpesh, është më i lëvizshëm dhe ta pranojmë që askush nuk dëshiron të shohë fëmijën duke qarë shpesh dhe duke bërë ‘gabime’.

Prindërit janë ata që luajnë rolin kryesor në rritjen dhe formimin e tyre. Dhe Astrologët thonë se tiparët e personalitetii të çdo prindi bazuar në shenjën e horoskopit ndikon tek fëmijët. Disa prej tyre e marrin seriozisht dhe angazhohen që fëmija i tyre të jetë i denjë për veten, familjen dhe shoqërinë dhe të tjerë e marrin me shumë stres. Dhe rezulton se janë 4 shenaj të zodiakut që i adhurojnë fëmijët dhe familjen e madhe dhe angazhohen totalisht për mirëqenien e tyre. ( Jo se të tjerët nuk janë të aftë për këtë, por këto 4 shenja janë disi më tepër).

Gaforrja

Gaforrja është jashtëzakonisht i dhembshur, aq më tepër kur bëhet fjalë për fëmijët. Prirja e kësaj shenje për ndjeshmëri emocionale i bën ata të dashurohen me çdo fëmijë të vogël që hasin. Për Gaforren, është pothuajse si të dashurohesh me ta me shikim të parë. Çdo fëmijë me të cilin Gaforrja ndërvepron, lë përshtypje tek ai. Ata kujtojnë të qeshurën e tyre me zë të lartë, melankolinë dhe të folurit e tyre të ngatërruar. Kjo shenjë e zodiakut është krijuar të jetë prind, por ata shpesh nuk mendojnë se do të jenë në gjendje ta plotësojnë pozicionin me dinjitet. Megjithatë, ndryshe nga pasiguritë e tyre, fëmijët e tyre do të jenë fëmijët më me fat në tokë nëse Gaforret vendosin të kenë fëmijët e tyre. Kjo shenjë e zodiakut është gjithashtu një edukues natyral. Kështu, prindërimi i tyre do të jetë i butë dhe i dashur. Ju mund të jeni të sigurt se Gaforrja do të bëjë çmos për të rritur fëmijë të përulur dhe të zotët.

Virgjëresha

Sa herë që një fëmijë hyn në dhomë, Virgjëresha e gëzuar ndryshon plotësisht. Në mënyrë tipike, ato janë si hallat dhe xhaxhallarët që blejnë gjëra për mbesat dhe nipërit e tyre. Kjo shenjë e zodiakut e dashur për fëmijët ka një dashuri të madhe për të gjithë fëmijët, jo vetëm për fëmijët e tyre. Ata shpresojnë të krijojnë një familje me partnerin ideal dhe të kenë fëmijë të mrekullueshëm që do t’i adhurojnë, do t’i ruajnë dhe do t’i rrisin më së mirë. Nëse ata tashmë kanë fëmijë, ata kanë shijuar çdo fazë të prindërimit. Pavarësisht se sa netë pa gjumë kanë duruar duke u kujdesur për foshnjën e tyre, Virgjëresha dëshiron të kalojë përsëri të njëjtin proces. Ata vënë një theks të veçantë për të siguruar që fëmijët e tyre të mos kenë ego. Ata rrënjosin një sistem të fortë vlerash që rrit fëmijë që respektojnë të gjithë rreth tyre.

Binjakët

Tani, është për t’u habitur që Binjakët janë përfshirë në këtë listë të shenjave të zodiakut. Ata nuk kanë një pozicion neutral. Binjakët janë të mrekullueshëm me fëmijët, sepse ata mund të kujtojnë qartë se sa mirë u trajtuan kur ishin më të vegjël. Dhe për shkak të përvojave që kanë pasur si fëmijë, ata përpiqen të jenë edhe më të mirë me fëmijët e tyre. Ata janë plotësisht të angazhuar me foshnjat. Binjakët janë të orientuar drejt familjes dhe kënaqen me mendimin e një familjeje të madhe me fëmijë të shumtë që luajnë në oborrin e shtëpisë së tyre. Binjakët janë të njohur për pjekurinë e tyre. Ata dinë t’i bëjnë gjërat të këndshme dhe lozonjare për fëmijët përreth tyre, duke qenë gjithashtu të durueshëm, të kujdesshëm dhe të përkushtuar. Por mbi të gjitha, ata sigurojnë që fëmijët e tyre të bëhen të rritur të ndërgjegjshëm, të cilët nuk abuzojnë me asgjë.

Peshqit

Kjo shenjë astrologjike është e talentuar natyrshëm në rritjen e fëmijëve. Për më tepër, foshnjat duket se tërhiqen prej tyre në mënyrë të çuditshme. Pra, Peshqit kanë një dëshirë për të mbajtur një fëmijë në krahë dhe për t’i dhënë atij shumë dashuri sa herë që ndeshen me një të tillë në një dyqan, restorant ose matanë rrugës. Ata janë gjithashtu shumë edukues për fëmijët e tyre. Kjo shenjë e ujit dëshiron të sigurohet që ata po hanë mirë, janë me kujdestarët e duhur të fëmijëve dhe kanë të gjitha lodrat që mund të dëshirojnë ndonjëherë. Peshqit janë të etur për të krijuar një familje. Për shkak se Peshqit duan të sigurojnë që fëmijët e tyre të rriten siç duhet, ata nuk do të jenë pikërisht ata që ju do të quani prindër shumë të lehtë. Kur shihni një Peshk duke mbajtur një fëmijë, është e qartë se ata kanë shumë dashuri për të dhënë. Por ata gjithashtu janë disiplinarë të rreptë  që i ngulisin në mëndje fëmijëve të tyre se përulësia është një vlerë.