Prifti Katolik: Megan Fox dhe Machine Gun Kelly mund të kenë nevojë për ekzorcizëm

Një prift katolik ka thënë se Megan Fox dhe Machine Gun Kelly mund të duan të kërkojnë ndihmën e një ekzorcisti.

Pasi ‘vampirët’ komentuan ritualet mjaft të çuditshme të çiftit dhe konsumimin e gjakut të njëri-tjetrit, duket se tani Kisha Katolike po përfshihet.

Komentet vijnë pasi të famshmit pranuan se pinë gjakun e njëri-tjetrit, por sqaruan se kjo është vetëm për ‘qëllime rituale’.

Ka pasur më shumë se disa herë që Fox dhe Kelly kanë ndjekur praktikat e tyre të pirjes së gjakut.

Fox shkoi në Instagram për të thënë për martesën e saj të ardhshme me këngëtarin e “Rap Devil”: “Në korrik të vitit 2020 ne u ulëm nën këtë pemë. Ne kërkuam magji… ne ishim të pavëmendshëm për dhimbjen që do të përballonim së bashku në një kohë kaq të shkurtër. Periudha frenetike, e pavetëdijshme për punën dhe sakrificat që lidhja do të kërkonte prej nesh, por e dehur nga dashuria, dhe karma. Disi një vit e gjysmë më vonë, pasi kishin ecur nëpër ferr së bashku, dhe duke qeshur më shumë se sa e kisha imagjinuar ndonjëherë, ai më kërkoi të martohesha me të. Dhe ashtu si në çdo jetë para kësaj, dhe si në çdo jetë që do të pasojë. Unë thashë po… dhe më pas pimë gjakun e njëri-tjetrit”.

Ndërsa Kelly tha edhe për Fox-in: “Unë e mbaj gjakun tënd në qafë”.

Tani, duket se një prift katolik ka peshuar, duke paralajmëruar që të mos pihet gjak njeriu.

Rev. Federico Highton, një prift dhe misionar nga Argjentina, tha për praktikën: “Është një formë e gnosticizmit, e cila ka shumë aspekte. Një prej tyre është vampirizmi”.

Prifti më tej shton se ‘vampirizmi është diçka që duhet trajtuar nga një ekzorcist’.

Ndërkohë, Dr. Taylor Marshall, një YouTuber dhe laik katolik, kishte disa fjalë mjaft të forta edhe për çiftin.

“Fox thotë se pi gjak njeriu. Por më pas ajo kualifikohet “është vetëm për qëllime rituale”. Sikur kjo e bën atë më mirë. Dua të them nëse ajo thotë ‘Unë pi gjak sepse më ndihmon lëkurën time’, do të isha sikur ‘është e sëmurë dhe e neveritshme dhe ju jeni në një regjim bukurie. Por kur e thua vetëm për qëllime rituale, kjo është satanike, okulte, është e keqe, e ligë, Drakula, vampir, etj.”

Duke folur për vampirët, ata gjithashtu paralajmëruan kundër praktikave të çiftit; Bashkëthemeluesi i Shoqatës së Vampirëve të New Orleans, Belfazaar Ashantison tha për TMZ se gjaku duhet të testohet përpara konsumimit pasi sëmundje si sifilizi, hepatiti, HIV dhe Ebola mund të përhapen duke rënë në kontakt me gjakun. Një rrezik tjetër me të cilin përballen ata që pinë gjak është hemokromatoza, një gjendje potencialisht fatale e shkaktuar nga një tepricë e hekurit në qarkullimin e gjakut.

Pra, ju lutemi mos e provoni këtë në shtëpi, apo kudo tjetër.