Polonia eleminohet nga “Euro 2024”

Polonia është shteti i parë që është eliminuar zyrtarisht nga Euro 2024 që po mbahet në Gjermani.

Polakët u mposhtën nga Austria 3-1, ndërsa edhe ndeshja tjetër e mbyllur në barazim mes Francës dhe Holandës, nuk i la më asnjë mundësi

Pas rezultateve të këtyre ndeshjeve, Polonia nuk ka më gjasa për të kaluar grupin.