Po plaken si vera e mirë! Të famshmit që nuk e vrasin mendjen për thinjat dhe i mbajnë ashtu

A duhet t’i lyeni flokët nëse ju dalin thinjat? Zgjedhjet janë sipas dëshirës. Të shumtë janë ata që nuk i durojnë dhe mundohen t’i mbulojnë ato sa herë që ato dalin, ndonjëherë në mënyrë të pakontrolluar dhe në fakt është një proces tërësisht natyral i qenies njerëzore.

Për ju që nuk i duroni dhe i lyeni flokët, kryesisht rrënjët sa herë ju dalin, kini parasysh se nga Helen Mirren tek Andie MacDoëell, shumë të famshëm po dëshmojnë se flokët gri janë të mrekullueshëm, duke zgjedhur të pranojnë fijet e tyre të argjendta në vend që t’i mbulojnë ato.

Këto janë disa nga yjet që po plaken si vera e mirë, dhe duke përqafuar bukurinë e tyre natyrore.

Jennifer Aniston

George Clooney