Po mendoni të emigroni? 5 qytetet ku mund të jetoni të lumtur

Jeni lodhur disi doni të provoni fatin jashtë vendit, po mendoni të jepni dorëheqjen, të paketoni gjërat dhe të largoheni. Por ku të shkoni? Kjo është pika.Hulumtimi që përfshin 12,000 njerëz nga 172 vende gjeti ku jo vetëm mund të gjeni avantazhin tuaj, por të keni sukses dhe të jetoni të lumtur.

Në krye të listës është Malaga. Në Málaga, e cila njihet për motin e saj perfekt, qiratë e ulëta dhe koston normale të jetesës, 89% e emigrantëve thonë se janë të kënaqur.

Do t’ju duhet të mësoni gjuhën, por do të vendosni kufij mes jetës profesionale dhe asaj personale.

Ka edhe qytete spanjolle në vendet e dyta dhe të treta: Alicante dhe Valencia. Pasohet nga Ras al-Khaimah dhe Abu Dhabi.