“Pictures of the Year” nga National Geographics

National Geographic shpalli fotot fituese nga konkursi i parë i fotografisë “Pictures of the Year”.⁠
Konkursi, i cili u hap për banorët e SHBA-ve në fillim të dhjetorit, i ftoi lexuesit të dërgojnë një fotografi digjitale në një nga katër kategoritë: natyrë, njerëz, vende dhe kafshë.