Përpiqet ta fshehë pëlqimin?! Hidhini një sy gjuhës së trupit

Gjuha e trupit mund t’ju sqarojë shumë gjëra. Edhe nëse përpiqet të ta fshehë, gjithë shenjat në vijim tregojnë se PO, të ka qejf njësoj ose më shumë sa ty.

 • Të kopjojnë në mënyrë të pavetëdijshme.
 • Nuk i pulisin sytë shumë shpesh
 • Kanë një lloj shkëlqimi të pashpjegueshëm.
 • Ecin krah jush. As para jush dhe as pas jush.
 • Nuk janë të fiksuar pas telefonave kur janë në praninë tuaj.
 • Duan të të përqafojnë sa herë të shohin dhe përqëndrohen tek mënyra sesi të përqafojnë.
 • Pasqyrojnë të njëjtat shprehi në fytyrë si ty.
 • Mimikat e tyre janë në harmoni me temën për të cilën po flisni.
 • Mund të të dallojnë menjëherë në një grup. Shikimi i tyre drejtohet vetëm tek ju.
 • Janë më shumë se të përqëndruar në bisedë. Sidomos ku jeni ju duke folur.
 • Postura e tyre është e hapur.
 • Marrin frymë lirisht dhe shumë në paqe. Eshtë shenjë e mirë sepse tregon që janë komod në praninë tuaj.