Përmbytje masive në Spanjë

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar përmbytje masive dhe shembje rrugësh në rajonin verior Cantabria në Spanjë. Qyteti i vogël i Laredos i cili është një destinacion kryesor turistik në bregdetin Kantabrian, ndodhet me Gjirin e Biscay në veri dhe me lumin Treto në perëndim.

Mediat lokale raportojnë se shkollat ​​dhe kolegjet në qytet janë pezulluar për shkak të përmbytjeve.