Përfundon numërimi në 53 bashki për ‘Vendoret 2023’

Pak orë na ndajnë nga mbylla e procesit të numërimit në të gjitha bashkitë e Shqipërisë. Aktualisht ka përfunduar numërimi në 53 bashti të vendit, dhe kanë mbetur edhe 8 bashki të tjera. Partia Socialiste bindshëm ka fituar në 44 … Continue reading Përfundon numërimi në 53 bashki për ‘Vendoret 2023’