Performancat më të mira të Leonardo DiCaprio-s

Ky aktor është shumë më tepër se sa një fytyrë e bukur.

Performancat e tij janë të njohur në mbarë botën.

Ne do ju shfaqim disa prej roleve më të vlerësuara të tij.

 

Jack Dawson: “Titanic” (1997)

Ne nuk do ta kishim lënë Jack të mbytej pa dyshim.

Përtej shakasë, ky film ishte ai që provoi fuqinë e “super aktorit” në skena.

Edhe pse Leo tani është në siklet nga kjo performancë, ky film do të ishte zhytur në thellësi si emri i tij në një oqean efektesh speciale.

 

 Romeo Montague: “Romeo & Juliet” (1996)

Ky është roli që e bëri Leon një simbol të Hollivudit.

Duke luajtur figurën më romantike të të gjitha kohërave, DiCaprio mbështet këtë ritregim modern të klasikut të dashur të Shekspirit duke bërë atë që bën më së miri.

 

Frank Abagnale Jr.: ” Catch Me If You Can ” (2002)

Duke përfituar plotësisht nga sharmi i Leos dhe pamja e bukur, ky film paraqet yllin tonë 28-vjeçar me fytyrë foshnje si një 16-vjeçar që vjedh identitetin.

Edhe krahas aktorëve të mëdhenj si Tom Hanks dhe Christopher Walken, DiCaprio “vjedh” shfaqjen: ai sjell pa mundim aventurat e jetës reale të këtij hajduti adoleshent në ekranin e madh dhe nxjerr besim dhe magnetizëm në çdo hap të rrugës.

 

*Tibo News