Përçarje te Portugalia? Ronaldo reagon para ndeshjes me Francën

Ronaldo ka thënë se ekipi është i bashkuar, përtej zërave që është i ndarë në dy kampe si shkak i CR7

“Ne kemi qenë, jemi dhe do të jemi gjithmonë së bashku. Forca Portugali !”, shkruhet në llogarinë zyrtare të Ronaldos

Pas ndeshjes emocionuese ndaj Sllovenisë, ku humbi një penallti në kohën shtesë, Cristiano Ronaldo do të kërkojë revansh në ndeshjen ndaj Francës