Për herë të parë në Shqipëri, ndodh martesa mes dy grave

Çfti i së njëjtës gjini Edlira dhe Alba kurorëzuan dashurinë në një ceremoni simbolike në tarracën e Bashkisë së Tiranës.

Edlira dhe Alba kishin marrë dy pastorë nga Anglia në ceremoninë tejet  private teksa ishin veshur të dyja me fustane nusërie.

Të pranishme në dasmën e tyre ishin edhe vajzat e tyre 3-vjeçare, binjaket që erdhën në jetë me metodën invitro.

Kjo është e para martesë e këtij lloji në Shqipëri.