Për 9 vjetor TIBO ofron paketat 12-mujore me 99 euro/dollarë

Muaji maj është special në platformën TIBO, e cila feston përvjetorin e themelimit të saj.

Këtë vit TIBO bën 9 vjet dhe për këtë nga data 6 deri më 31 maj ka vendosur të ulë çmimin e paketës 1-vjeçare televizive në vetëm 99 €/$ (bli tani).

Oferta është e vlefshme në të gjitha territoret ku TIBO operon duke mos u kufizuar kështu vetëm me Shqipërinë.

Platforma më e madhe mbarëshqiptare IPTV/OTT sjell paketën më të plotë televizive (kliko këtu për të parë kanalet) duke përfshirë edhe sportin me kampionatin prestigjioz të futbollit Serie-A.

TIBO mbetet platforma e vetme që sjell si risi për shqiptarët qasjen ndryshe me televizorin dhe pa asnjë kosto shtesë.

https://www.facebook.com/tibo.tv/videos/5113874145336911