AlbanianEnglish

Patentat shqiptare e njohur edhe në Arabinë Saudite

Pas një muaji patentat shqiptare do njihen në Arabinë Saudite.

Procedurat e marrëveshjes për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit mes Shqipërisë dhe Mbretërisë së Arabisë Saudite tanimë janë përmbyllur.

Marrëveshja do të hyjë në fuqi 30 ditë pas përfundimit të procedurave.

You don't have permission to register