Familja mbretërore merr mbi 50 mijë letra ngushëllimi

Mbreti Charles dhe familja mbretërore kanë marrë mbi 50 mijë letra që nga vdekja e Mbretëreshës Elizabeth II. Mbretëresha ndërroi jetë në moshën 96-vjeçare më 8 shtator. Një ekip i dedikuar po kontrollon sasinë e madhe të postës që është dërguar nga publiku për të shprehur ngushëllimet e tyre.

Gjatë javës, u publikua portreti i parë zyrtar i Mbretit Charles, Mbretëreshës Camilla, Princit dhe Princeshës së Uellsit.