Paris Hilton zbulon emrin e djalit dhe kuptimin e tij

Më në fund është zbuluar emri i djalit të Paris Hilton dhe Carter Reum. Në episodin e fundit të podcast-it të saj iHeartRadio, This Is Paris, nëna e re ndan emrin e djalit të saj të porsalindur pasi njoftoi lindjen e tij në janar.

Duke lexuar së pari disa të dhëna, Paris u thotë dëgjuesve se djali i saj quhet Phoenix Barron Hilton Reum. Emri i tij i mesëm është pas gjyshit të Parisit, manjatit të hotelit Barron Hilton, i cili vdiq në vitin 2019 në moshën 91-vjeçare.

“[Gjyshi im] ishte gjithmonë mentori im dhe unë e shikoja aq shumë gjyshin tim,” ndan ajo. “Ne ishim kaq të afërt dhe më mungon çdo ditë. Kështu që doja shumë ta nderoja duke e pasur emrin e tij në emrin e djalit tim të parë.”

Për sa i përket mënyrës sesi doli me Phoenix, trashëgimtarja e hotelit thotë se ishte e rëndësishme që ajo t’i vinte fëmijës së saj një emër qyteti si ai që ka. “Kam planifikuar emrat e fëmijëve të mi për vite e vite me radhë,” pranon ajo, duke vënë në dukje se kur ishte vajzë e vogël, donte një vajzë të quajtur London, por e kishte më të vështirë të mendonte për një emër djali.

Duke vënë në dukje se ndërsa ajo i do Vegas, Ibiza dhe Aspen si qytete, ajo nuk i donte ato si emra për djalin e saj. Paris thotë se ajo doli te emri Phoenix më shumë se një dekadë më parë, duke shpjeguar se “ai qëndron për shpresën, rilindjen dhe transformimin”.

Paris ndan gjithashtu se askush nuk e dinte se fëmija i saj kishte lindur derisa ai ishte mbi një javë, madje as nëna e saj, Kathy Hilton, apo motra e saj, Nikki Hilton.