Paris Hilton flet për abortin dhe historinë e saj

Në një intervistë të fundit me Glamour UK, Paris Hilton foli për vendimin historik që mbronte të drejtën kushtetuese të një personi për të kryer një abort, duke thënë se ajo kishte bërë një të tillë në fillim të të 20-ave.

“Kjo ishte gjithashtu diçka për të cilën nuk doja të flisja sepse kishte shumë turp rreth kësaj. Unë isha fëmijë dhe nuk isha gati për këtë,”- tha ajo për gazetën.

Por siç vuri në dukje 42-vjeçarja, ajo e kupton rëndësinë e ndarjes së historisë së saj tani.

“Unë mendoj se është e rëndësishme. Ka kaq shumë politikë rreth saj dhe gjithçka, por është trupi i një gruaje… Pse duhet të ketë një ligj i bazuar në këtë? Është trupi juaj, zgjedhja juaj dhe unë vërtet besoj në këtë.” – vazhdoi Hilton.

Ajo përmbylli se e shqetëson fakti që ata po bëjnë ligje për atë që gratë bëjnë me shëndetin e tyre riprodhues.