Pakistani do të importojë 30,000 ton grurë nga Rusia

Pakistani ka miratuar një marrëveshje për të importuar 30,000 ton grurë nga Rusia pas përmbytjeve që shkatërruan furnizimin e brendshëm të vendit. Marrëveshja, e miratuar nga Komiteti i Koordinimit Ekonomik të Pakistanit u miratua për të blerë grurin nga një ndërmarrje shtetërore ruse.

Kujtojmë se në fillim të këtij viti, Pakistani u godit nga përmbytjet shkatërruese që vranë më shumë se 1,100 njerëz dhe ndikuan 33 milionë të tjerë.