Padi në dasmën e Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz

Dasma e Nicola Peltz me djalin e David dhe Victoria Beckham, Brooklyn Beckham ishte gati të anulohej sipas organizatorëve të dasmës, sepse Peltz po sillej jo mirë dhe udhëzoi që detajet e dasmës të mbaheshin të fshehta nga vjehrra e saj.

Nicol Braghin dhe Arianna Grijalba aktualisht po paraqesin një padi prej 188 faqesh kundër Nicola, nënës së saj Claudia dhe stilistit të dasmave Rishi Patel për dëmshpërblim prej rreth 50,000 dollarë plus kosto të tjera.

Babai i Nicola-s, Nelson Peltz, paditi planifikuesit duke kërkuar kthimin e depozitës së tyre, e cila ishte me vlerë rreth 160,000 dollarë sepse thuhet se kishte shumë gabime në shtëpinë e Peltzes në Florida.

Situata u përshkrua si një “s**show” dhe ata pothuajse e anuluan të gjithën për shkak të “gabimeve” të bëra nga pala e planifikuesve. I gjithë ky informacion u mbajt nga Victoria Beckham.

Në padinë e paraqitur nga Nicola, ajo shprehet se ka shpenzuar rreth 100 mijë dollarë vetëm për flokët dhe grimin dhe kishte një listë të madhe kërkesash dhe ankesash shumë specifike.

Planifikuesit e dasmave morën projektin nga një ekip tjetër dhe me shumë më pak kohë të nevojshme për të realizuar këtë lloj ngjarjeje.

Në kontratën e planifikimit të dasmës, thuhej se Victoria Beckham nuk mund të dinte gjë për asnjë detaj.

Sipas “Sun” që publikoi historinë, dokumenti tregon se si Claudia dhe Nicola kishin këmbëngulur që Victoria Beckham nuk mund të dinte për ndonjë gabim të brendshëm në lidhje me planifikimin e vazhdueshëm të dasmës së djalit të saj, duke përfshirë ndonjë gabim në listën e të ftuarve.