Ophiuchus dhe teoria e shenjës 13 të horoskopit

Fjala Ophiuchus mund të mos tregojë asgjë për shumicën e njerëzve, por për ata që e duan dhe e njohin botën e astrologjisë Ophiuchus është identifikuar si shenja e 13-të e zodiakut. Astronomi i lashtë grek Ptolemeu përfshiu Ophiuchus në … Continue reading Ophiuchus dhe teoria e shenjës 13 të horoskopit